Urmareste-ne pe social!
TOP
Image Alt
Amazing Tour

Revelion 2020 în Delta Dunării

  /  Revelion 2020 în Delta Dunării

Revelion 2020 în Delta Dunării

$300 / de persoana
(0 Recenzii)

Chiar dacă vara a trecut, Delta Dunării este minunată în orice parte a anului. De aceea ți-am pregătit un super revelion! Majoritatea turiștilor vizitează Delta Dunării vara, dar puțini știu cât este de spectaculoasă în timpul iernii.

Un altfel de revelion, un revelion în inima Deltei, pe un hotel plutitor ce te va purta în siguranță și te vei putea bucura de frumusețea Deltei îmbrăcată în alb.

Pachetul este destinat doar grupurilor de minim 18 persoane! 

Hotelul oferă pensiune completă și bucătărie tradițională din Delta Dunării; meniuri 70% preparate din pește, combinate cu legume și fructe proaspete, lapte, ouă, carne; în meniuri: ciorbă de pește, saramură de crap, somn la gratar, știucă umplută, icre de crap, icre de știucă, pui de baltă, scrumbii la gratar.

 • Destinatie
 • Plecare din
  Tulcea - Dana Tulco
 • Ora de plecare
  Solicitare
 • Ora de intoarcere
  Solicitare
 • Cod Vestimentar
  De preferat ar fi sa aveți la dumneavoastră o geacă de toamnă și un trening
 • Inclus
  All Inclusive
  Cazare
  Excursii Delta Dunării
  Tururi conform itinerariu
 • Nu este inclus
  asigurare de calatorie complexa
  Ayran si baclavale in ziua 2
  bilet de avion
  Ceai sau cafea in ziua 4
  Croaziera pe Bosfor
  Demipensiune
  Excursii
  Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
  Ghid local
  Ghid local in ziua 2
  Gustare traditionala (covrig cu susan
  Gustare traditionala (kebab
  Inghetata turceasca (dondurma)
  Intrare obiective din program
  Mic dejun
  Pensiune Completă
  TRANSFER TL - SULINA - TL
  Transport
  Ultra All Inclusive

Tour Plan

1

Ziua 1

Primirea oaspetilor cu tuica fiarta si aperitive compuse din : scrumbie afumata/marinata, tarte cu icre de stiu ca si ceapa rosie , toate asortate cu muzica ruseasca. Cazarea oapetilor si plecarea hotelului in prima zi de croaziera.In timp ce hotelul va cobora pe Canalul Sulina, oaspetilor li se va aduce la cunostinta instructajul de bord si vor fi cazati. In timp ce turistii vor servi pranzul, hotelul plutitor va naviga pe langa localitatile Partizani, Maliuc, Vulturu, Gorgova, Crisan , unde vom innopta si vom pregati organizarea unui gratar cu foc de tabara. Servirea cinei la lumina focului de tabara: mititei, carnaciori oltenesti, pastrama, cartofi copti, legume coapte,toate condimentate cu mult vin fiert . Petrecerea va continua in salonul hotelului unde oaspetilor li se va organiza un concurs karaoke
2

Ziua 2

Dupa servirea micului dejun, va reincepe calatoria spre inima Deltei, hotelul plutitor indreptandu-se spre Mila 23, leaganul copilariei lui Ivan Patzaichin. Amatorii de pescuit vor fi indrumati de catre ghidul nostru spre locurile de pescuit special amenajate. Doritorii de plimbare vor fi invitati sa viziteze manastirea Stipoc .Pe tot parcursul excursiei se va servi la bordul salupei, tuica si vin fiert absolut necesare pentru incalzirea corpului.Cat despre suflet……natura va avea grija sa-l imbogateasca. Dupa servirea pranzului ,invitatii vor participa la taierea traditionala a porcului, bineinteles cu pregatirea renumitei ”pomana a porcului”.Participarea este obligatorie!!! Vor urma ultimele pregatiri ale cinei festive.
3

Ziua 3

Servirea micului dejun si continuarea calatoriei spre inima Deltei. Vizitarea canalului Sontea, lacului Fortuna ,unde ne vom opri la pescuitul stiucii.Vizitarea lacului Nebunu. Servirea pranzului din care nu va lipsi ciorba de potroace cu taitei de casa , zeama de varza murata si vestita placinta cu ravase . Organizarea corcursului de pescuit de biban si stiuca.Castigatorului i se va acorda intreaga prada si titlul de “MAESTRU PESCAR 2018-2019”.Cei care nu vor fi interesati de pescuit pot vizita zonele Olguta, Razboinita si Vacaru.Servirea cinei. Organizarea seratei karaoke.Toti turistii sunt invitati sa cante cat ii tin bojocii.
4

Ziua 4

Servirea micului dejun. Continuarea croazierei pe canal Sireasa, canal 36, mila 35 , Dunare. Sosirea in portul Tulcea. Din pacate este ziua in care ne vom lua “ La revedere!” de la Delta. Cu speranta ca va vom ajuta sa descoperiti ca Delta poate fi frumoasa oricand, iar bucataria traditionala ,a carei lider este vestitul bors de peste , facut din apa de Dunare si cel putin 4 feluri de peste , nu va va dezamagi

SULINA - Singurul oraș din Delta Dunării

Aici se găsește un cimitir maritim, unic în țară și chiar în Europa. Cimitirul din Sulina este o „rezervație istorică”, în care își au locul de veci înalți funcționari ai Comisiei Europene a Dunării, danezul Magnusen - inginer-șef al lucrărilor din Sulina, inginerul Carl Kühl un cuplu tânăr îndrăgostit – o prințesă și-un prinț grec de demult, dar și mulți oameni ai apelor. Sunt și nume exotice, cu povești amplificate în legendă. Caz unic, în perimetrul lui sunt înmormântați cetățeni de 21 de naționalități, aparținând cultelor creștin, musulman și iudaic. Unele monumente funerare sunt adevărate opere de artă, iar poveștile unora dintre cei înhumați aici sunt tulburătoare. Un alt obiectiv turistic este Farul Vechi din Sulina - astăzi muzeu - a fost construit între anii 1869 - 1870. Având o înălțime de 17,34 metri și o formă tronconică, farul găzduiește cabinetul de lucru al lui Eugeniu Botez, cunoscut sub pseudonimul literar Jean Bart. Tot la parterul farului se află o altă sală dedicată Comisiunii Europene a Dunării, organism internațional constituit în urma Tratatului de la Paris din 30 martie 1856. Sulina mai are și kilometri de plajă la Marea Neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Plaja este cea mai lată porțiune de acest fel de pe litoralul Mării Negre și are o granulație asemănătoare cu cea din Mamaia. Este o alternativă la stațiunea Vama Veche.
0.0
Evaluare 0

Vrei sa spui ceva despre aceasta destinatie?

You don't have permission to register