Urmareste-ne pe social!
TOP

Termeni si conditii

S.C. DANUBE MEDIA TRAVEL S.R.L. denumită  Johny Touring , este o agenție de turism organizatoare, ce are ca scop crearea de pachete de vacanță și revânzarea acestora către agenții intermediare și clienți direcți.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.johnytouring.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.johnytouring.ro este site-ul de prezentare al companiei S.C. DANUBE MEDIA TRAVEL SRL, agenție de turism organizatoare ce are ca scop crearea de pachete turistice și și revânzarea acestora către agenții intermediare și clienți direcți. Aceasta putând avea și funcție de intermediar între o altă agenție organizatoare și clientul direct.

 

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Johny Touring și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Danube Media Travel SRL.  Contractul de prestări servicii încheiat între DANUBE MEDIA TRAVEL S.R.L. și  partenerii săi conferă dreptul acestora de a copia și / sau printa porțiuni din conținutul site-ului.

Johny Touring nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri pot fi trimise utilizând formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligația de a furniza datele corecte și cât mai concrete cu privire la pachetul dorit. Johny Touring nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru informații eronate din vina beneficiarului.

În cazul în care Johny Touring consideră o cerere sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresă de e-mail furnizată.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Johny Touring sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.johnytouring.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

Johny Touring este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Johny Touring prevăzute în acest document.

Johny Touring își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

You don't have permission to register