Urmareste-ne pe social!
TOP

Agentie de turism Tulcea - Agentie Turism Tulcea - Turism Tulcea.

Identitatea vizuală: Culorile din agenția noastră

Pentru că vrem să fim transparenți și să înțelegeți de ce suntem diferiți vă povestesc cât s-a muncit pentru ca agenția să arate așa cum arată acum.

TURCOAZ

A fost dorința mea ca turcoazul să fie predominant în agenție. Astfel am ales ca pereții să fie văruiți în turcoaz, mobila și scaunele să fie și ele turcoaz.

De ce turcoaz? Fiind agenție de turism am vrut să te ducă cu gândul la vacanță, la apa din Maldive. Astfel te poţi bucura de sentimentul de vară tot timpul anului. Turcoaz este culoarea care induce liniștea și relaxarea, folosindu-se atât în recuperările fizice cât și pshice. Turcoaz este o culoare ce conține atât calitățile liniștitoare și elegante ale albastrului, dar și cele tonice ale verdelui. Semnificațiile culorii sunt cele de talisman, reprezintă ideea de protecție și compasiune.

VERDE

Culoarea aceasta te duce cu gândul la natură. Verdele înseamnă speranță și prosperitate și are rolul de a te înviora și de a-ți oferi o stare de bine. În practica Feng Shui, este culoarea prospețimii și se folosește pentru a ține departe stresul și pentru a echilibra organismul, dar și pentru a te înveseli atunci când nu ești foarte bine dispus. Culoarea verde este reprezentarea universală a siguranței, așa cum vrei noi să vă fie vacanțele.

GRI

Am decis să folosim cea de a treia culoare o nuanță de gri, odată o nuanță în mobilier și parchet care să te ducă cu  gândul la nisip. Culoarea gri este linia de mijloc perfectă între alb și negru ce sugerează neutralitate, eleganță, profesionalism și rafinament. De obicei folosit pentru a reprezenta stabilitatea, succesul și experiența, ceva legat de dorința de a proiecta fiabilitatea și securitatea. De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că este legată de eleganță și succes, precum și de amintirea timpurilor trecute.

Vrei sa spui ceva despre aceasta destinatie?

You don't have permission to register