Urmareste-ne pe social!
TOP
Image Alt
Calatoreste pe unde nici nu gandesti!

Despre noi

  /  Despre noi

Johny Touring

JOHNY TOURING s-a născut dintr-un vis. Un vis la care s-a muncit peste 4 ani de zile constant până ce a devenit realitate. A început ca o joacă, prin voluntariat, ca mai târziu să ajungă să devină un business, sperăm noi de succes.

Johny Touring spunem noi că e o altfel de agenție, deși sunt alte câteva agenții pe piața locală, noi vrem să credem că suntem diferiți. Datorită experienței echipei de peste 15 ani, reușim să găsim o soluție la aproape orice provocare. Am pătruns în această lume a ospitalității căutând locuri și povești necunoscute, oameni și experiențe încă nexplorate pentru a vă fi redate în vacanțele pe care le vom oferta.

Pachetele propuse sunt create de noi și îmbină cunoașterea cu aventura. Descoperi noi locuri prin experiența Johny.

Johny Touring e mai mult decât o simplă agenție de turism. La noi e vorba despre prietenie, parteneriat, aventură, experiențe și calitate. Ne dorim să fim prietenii vacanțelor voastre, să fim partenerii de drum ce au grijă de siguranța voastră. Pornim împreună în aventură și căutăm să trăim experiențe unice, fiecare vacanță o experiență în plus. Nu facem rabat de la calitate!

d

Ce ne definește?

Ne dorim să fim prietenii vacanțelor voastre, să fim partenerii de drum ce au grijă de siguranța voastră.

Aventură 0
Parteneriat 0
Calitate 0
”Pasiunea, devotamentul și munca depusă de-a lungul timpului, au făcut ca astăzi să pot fi în slujba voastră, prin organizarea vacanțelor pe care vi le doriți” Ionut Chirica - Fondator Johny Touring
”Sunt Petre Dordea managerul agenției Johny Touring și alături de InfoTravel România portal pe care îl conduc de peste 10 ani, îți recomandăm vacanțele noastre!” Dordea Petre - Manager Johny Touring

Vrei sa pleci in vacanta? Vrei sa stii cat te costa?

You don't have permission to register