Urmareste-ne pe social!
TOP

Agentie de turism Tulcea - Agentie Turism Tulcea - Turism Tulcea.

De ce denumirea Johny Touring?

După cum știți numele meu este Chirică Ionuț, un fel de Johnny în engleză. În copilărie (grădiniță – clasa a IV-a ) toată lumea mă striga Alin, de la educatoare până la colegi și prieteni, partea haioasă e că în acte nu m-a chemat niciodată Alin, asta pentru că tata a uitat să-mi treacă și al doilea nume.Din clasa a V-a am rămas și în actele școlare doar la Chirică Ionuț.

Plecat la Constanța cel care mi-a spus pentru prima dată John, a fost Ionuț Dulgheriu directorul de program de la Radio Doina, apoi a urmat interpretul de muzică grecească Ionuț Galani, și m-ai târziu la cursul de Management Hospitality Academy de către Robert Similea de la E-Laborat, care mi-au spus Johnny. Nu am dat importanță pe atunci acestor două nume, diminutive, spuneți-le cum vreți voi… dar când a fost să aleg împreună cu verișoara mea Andreea Chirică, denumirea comercială a agenției am încercat tot felul de abrevieri.

Am încercat să ne legăm de Delta Dunării, cu tot felul de cuvinte năstrușnice, cu tot felul de prescurtări, dar nimic nu ne plăcea, nici mie, nici ei. Pentru cine nu știe verișoara mea a fost copywriter la una dintre cele mai mari agenții de publicitate Ogilvy Romania. Asta să se înțeleagă de ce am ales împreună cu ea denumirea.

Lipsiți de inspirație pe moment, legându-ne de o denumire găsită anterior și aducându-mi aminte de cum mi-a spus Ionuț, am decis să ne numim Johnny. Am căutat să vedem disponibilitatea numelui pentru domeniu și tot ceea ce e necesar pentru un brand să se promoveze, așa că am ales Johny cu un singur ”n”.

Bineînțeles că am consultat și un profesor de engleză care mi-a spus că nu e chiar atât de grav dacă scrie Johny și nu Johnny., mai ales că e o denumire comercială.

Iată cum astăzi ne numim Johny Touring și vă așteptăm în Coral Plaza Mall Tulcea etaj 1 de pe strada Babadag cu oferte de vacanțe, bilete de avion, bilete de tren, autocar, transferuri, transferuri aeroport si transferuri in Delta Dunării.

Vrei sa spui ceva despre aceasta destinatie?

You don't have permission to register