Urmareste-ne pe social!
TOP

Agentie de turism Tulcea - Agentie Turism Tulcea - Turism Tulcea.

Cum a începutul totul…

Era seară și mă aflam într-un restaurant cu specific basarabean din Constanța, când am descoperit această lume minunată a turismului. Impropriu spus atunci, ci de atunci parcă totul s-a schimbat. Am căutat să descopăr tot mai multe lucruri despre acest domeniu, am participat la târgurile de turism, la conferințe, am studiat  manuale de turism, cursuri și tot ceea ce mi-a căzut în mână din acest domeniu.

Asta se întâmpla în 2015 și m-am decis să îmi creez un blog de turism care să promoveze destinațiile din Dobrogea: Delta Dunării și Litoralul Românesc. Am început să învăț cum se crează un blog, am investit bani în domeniu și hosting puțin mai târziu și am reușit să creezi pe atunci Delta Litoral Travel. Toate aceste lucruri se datorează unei doamne, dar nu-i voi da numele să nu aud iarăși anumite guri că îmi fac reclamă pe spatele dumneaei.

Încă de pe atunci mi-am dorit și am visat să am propria mea agenție de turism, ziceam că peste 10 ani poate voi putea avea agenția mea. Nu știam cum se va numi, nu știam pe atunci nici ce voiam să fac sau pe ce tip de piață să merg.

Întors la Tulcea după 3 ani de stat în Constanța, am venit să impletez cele învățate acolo și să aduc un suflu nou acestui oraș, pe care și acum mi-l doresc unul turistic. Dar cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, m-am lovit de tot felul de indivizi speriați și frustrați, de piedici și multe alte lucruri. Astfel că mi-am canalizat gândirea pe dezvoltarea județului, o formă juridică care să-mi permită să fac mai multe. Încet încet am pus pe picioare un ONG care are ca scop Promovarea și Dezvoltarea Locală a județului Tulcea.

Totul până într-o zi când primesc un mesaj pe pagina de facebook cum o firmă solicită suport pentru promovarea unui eveniment cu fonduri europene, etc… Am publicat comunicatul de presă și am stat să mă gândesc dacă să particip sau nu la această conferință. Era o zi ploiasă așa că am zis pas, dar am luat legătura cu trainerul și am aflat mai multe detalii. Prima dată sceptic, am zis că nu e de mine, că nu se iau banii europeni atât de ușor (și chiar nu se iau ușor ci cu foarte multă muncă și stress ridicat).

A urmat prezentarea a doua la care am luat parte și iată că așa am decis să mă înscriu în ceea ce se numește Start Up PLUS, un program de finanțare european pilot ce oferă granturi firmelor, iar ele mai departe trebuie să atragă beneficiari și împreună să pună pe picioare un business și să îl susțină o anumită perioadă de timp (nu intru in detalii). Așa se face că în iarna anului trecut am ieșit câștigătorul planului de afaceri – Agentie de turism organizatoare.  (Povestea e mai lungă, dar o scurtez).

În timp toate acestea s-au concretizat și iată cum astăzi vă pot primi la mine acasă și să vă ofer alături de colegul meu, din experiența noastră și astfel să putem crea pachete adaptabile cerințelor voastre.

Comentarii

Vrei sa spui ceva despre aceasta destinatie?

You don't have permission to register